24/6/12

Γλυκόπικρο ξεκίνημα...(Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:2-2)

    ...Αν πριν το ματς έλεγε κάποιος ότι το αποτέλεσμα θα είναι "Χ" ,θα λέγαμε ότι είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και από τα καλύτερα ξεκινήματα για τα μπαράζ.Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το 2-2 μας αφήνει μια πικρία καθώς η ομάδα μας άξιζε τη νίκη,την οποία 'κρατούσαμε' μέχρι το 89ο λεπτό όταν και πάλι από ένα λάθος δεχθήκαμε γκολ.Ωστόσο την πικρία αυτή την υπερκάλυψε ο υπερβάλλοντας ζήλος και η μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες μας στον αγωνιστικό χώρο,μετά από  πολύ καιρό αγωνιστικής απραξίας!
    Σε συνδυασμό με το άλλο ματς των πλέι-οφ(Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου:1-1),η βαθμολογία ουσιαστικά δεν άλλαξε.Απλά σε κάθε ομάδα προστέθηκε ένας ακόμη πόντος.Αναλυτικά:ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ  3 , Νίκη Βόλου 3 , Οικονόμος Τσαριτσάνης 1 , Ζάκυνθος 1 .
    Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 20 οπαδοί του Πανηλειακού,οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους και στο τέλος δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των υπόλοιπων φιλάθλων!Η φιλοξενία των 'Τσαριτσαναίων' ήταν καθ'όλα άψογη,τους ευχαριστούμε και αν με το καλό έρθουν Πύργο θα τους το ανταποδώσουμε.
    Επόμενο ματς-ντέρμπυ για την Πανηλειακάρα μας,τη Δευτέρα 25/6 στη Νέα Ιωνία με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.Καλή συνέχεια ομαδάρα...
Μετά το τέλος του αγώνα,η πλειοψηφία των Red Boys και Athens Club που βρέθηκαν στο γήπεδο,παρέμειναν στις θέσεις τους και συνέχισαν να τραγουδούν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου