26/6/12

ΝΙΚΗ Ή 'ΘΑΝΑΤΟΣ' (ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-Ζάκυνθος,28/06/12,18:30,Δημ.Στάδ.Πύργου)

                                         Nίκη Βόλου-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:6-1
    "Μετά από τέτοιες ήττες καλό είναι να υπάρχει αμέσως επόμενο παιχνίδι για να πηγαίνεις παρακάτω και να ξεχνιέσαι"...Τάδε έφη ο κόουτς Σ.Αντωνίου και ασπαζόμαστε απόλυτα αυτή την άποψη.Και για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος.Κοιτάμε το ματς με τη Ζάκυνθο και αφήνουμε πίσω μας τη βαριά ήττα στο Βόλο.
    NIKH Ή 'ΘΑΝΑΤΟΣ' είναι το σύνθημα για αυτό το ματς.Σύνθημα το οποίο είχαμε χρησιμοποιήσει και πριν το ματς με τον Απόλλωνα στον Πύργο κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.Έχει και πάλι την ίδια σημασία και ρεαλιστικότητα αυτό το σλόγκαν!
    Τίποτα δεν τελείωσε εννοείται!Η άνοδος περνάει μέσα από το 'Μαρακανά' και το ξέρουν όλοι.Με νύχια και με δόντια και παρά τις απουσίες που μας έχουν προκαλέσει για πολλοστή φορά φέτος οι διαιτησίες θα το παλέψουμε και θα βγούμε νικητές.ΑΠ'ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
    Τέλος,να συγχαρούμε τους μάγκες,παλικάρια ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε,που βρέθηκαν για έναν ακόμη αγώνα στο πέταλο μιας 'ξένης' έδρας και φώναξαν για την Πανηλειακάρα μας.Μες στο κατακαλόκαιρο,σε περίοδο οικονομικής κρίσης,Δευτεριάτικα παράτησαν τις υποχρεώσεις τους και ήταν στο πλευρό των παικτών μας.
Η είσοδος των δύο ομάδων στο χθεσινό ματς,ενώ από πίσω φαίνεται ένα μέρος της κερκίδας που δημιούργησαν RED BOYS  και ATHENS CLUB!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου