11/7/12

Last but not least! - Γ.Σ. Ερασιτέχνη - Ανακοίνωση Σ.Φ.

Στο καράβι του γυρισμού από Ζάκυνθο,μια παρέα μερικών Red Boys
    >Τελείωσε και αυτή η σεζόν για τον Πανηλειακό μας.Μια σεζόν που ήταν αρκετά όμορφη και λίγο έλλειψε να γίνει τέλεια!Μετά και την (αναμενόμενη) ήττα στη Ζάκυνθο για την τελευταία αγωνιστική των μαρτυρικών play-ff ανόδου στη Football League 2,ο Πανηλειακός κατετάγη στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας,κάτι που όμως μικρή σημασία έχει.Τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα (τραυματισμοί,κάρτες,αποχωρήσεις κ.τ.λ.) δεν της επέτρεψαν να ολοκληρώσει το όνειρο...Από 'δω και μπρος κοιτάμε μόνο την επόμενη μέρα του Πανηλειακού στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2 και πώς η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή γίνεται!Δυστυχώς με τη συμβολή μόνο του κ.Ντάβαρη δεν μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.Ο κόσμος,το λέμε και θα το ξαναλέμε μέχρι να γίνουμε εντελώς κουραστικοί,πρέπει να γίνει η κινητήρια δύναμη της ομάδας.Ας αγοράσουμε όλοι από ένα εισιτήριο διαρκείας.Τί πιο απλό; Όλα αυτά ωστόσο θα τα δούμε μες στην κρισιμότατη βδομάδα που έρχεται...
    >Απ'την άλλη,σήμερα στις 8.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Πύργου, θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. του ερασιτέχνη Πανηλειακού.Πρέπει να είναι επιτυχής διότι ο ερασιτέχνης αποτελεί τη βάση του-ης Τ.Α.Π./Π.Α.Ε. .Στη Γ.Σ. θα παρευρεθούν και αρκετά μέλη του Σ.Φ.Πανηλειακού προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις από κοντά.Όποιος άλλος επιθυμεί,φυσικά και μπορεί να παρευρίσκεται εκεί!
    >Πριν λίγες μέρες δόθηκε και στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση-ευχαριστήριο του Σ.Φ.Πανηλειακού.Ας την δούμε:

"Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κάνει έναν σύντομο απολογισμό, συγχαίρει και ευχαριστεί.
Ο Πανηλειακός μας, είχε μια απολύτως πετυχημένη πορεία, που δεν την περίμενε κανείς, είτε εντός, είτε εκτός Πύργου. Διεκδικήσαμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, με μια νεανική ομάδα γεμάτη ταλέντο και ψυχή, κατακτήσαμε με διαφορά τη δεύτερη θέση και παλέψαμε για την άνοδο στη Β' Εθνική. Ενώ κατά γενική ομολογία, αξίζαμε και την πρώτη θέση, σε αυτό το πρωτάθλημα. Διάφορες συγκυρίες, όπως κρίσιμες ατυχίες, κάποιες κακές διαιτησίες σε δικά μας ματς (και ευνοικές υπέρ αντιπάλων μας), όπως και η έλλειψη στήριξης από φορείς αλλά και ευρύτερα από την πόλη, δεν επέτρεψαν στη φετινή ομάδα να ολοκληρώσει το όνειρο!
Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε, το διοικητικό επικεφαλήςΚώστα Ντάβαρη, τον άνθρωπο που δημιούργησε από το ...πουθενά τη φετινή ομάδα (από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν μάλιστα κάποια στιγμή είχε οριστικοποιηθεί δε θα κατέβαινε στο φετινό πρωτάθλημα) κι έκανε τεράστια πραγματικά προσπάθεια για να υπάρχει Πανηλειακός, μόνος κι αβοήθητος, δίνοντας και την ...ψυχή του! Δυο - τρεις έστω ακόμα να υπήρχαν, με θέληση και πάθος, όπως αυτός, κι ο Πανηλειακός μας θα μεγαλουργούσε! Και μακάρι να βρει αυτή τη συμπαράσταση που δεν είχε φέτος!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον προπονητή της ομάδας μας, Σωτήρη Αντωνίου, για την τεράστια προσφορά του στη δημιουργία και παρουσία της φετινής ομάδας. Ο φίλος Σωτήρης έδειξε πολύ μεγάλη αξία σαν προπονητής αλλά και σπουδαίο ήθος σαν άνθρωπος! Μακάρι οι δρόμοι μας να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί!
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους παίκτες του Πανηλειακού μας, για την παρουσία τους, για τη διαρκή προσπάθεια που κατέβαλαν για το καλό της ομάδας μας και για τη μεγάλη αγωνιστικότητα τους, παρά τα προβλήματα που δυστυχώς αντιμετώπισαν σε κρίσιμα σημεία της περιόδου. Η φετινή ομάδα μας, σαφώς ήταν μια από τις καλύτερες στη σύγχρονη ιστορία του Πανηλειακού (και βέβαια με διαφορά η καλύτερη στη μετά Σταυρόπουλο εποχή).
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη βοήθεια και προσφορά, τον τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Παύλο Μυροφορίδη. Τα υπόλοιπα μέλη του τμήματος (συνεργάτες του τεχνικού τιμ, κ.τ.λ.) καθώς κι όσους έδωσαν εξαιρετικό παράδειγμα προσφοράς προς την ομάδα. Όπως επίσης τους λίγους ακόμα ανθρώπους που όπως κι όποτε μπορούσαν, βοήθησαν είτε οικονομικά, είτε με άλλο τρόπο, το έργο του Κ. Ντάβαρη και του Σ. Αντωνίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κι όλους τους φιλάθλους (μέλη μας και μη), αυτούς που με την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια, στήριξαν την ομάδα με κάθε τρόπο. Και πιστεύουμε βάσιμα στο κομμάτι αυτό, ότι έπαιξε (και παίζει πλέον) πολύ σημαντικό ρόλο κι η δημιουργία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού.
Κλείνοντας, καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να βρίσκονται στο πλευρό της! Και ναδώσουν δυναμικό παρών σε οποιαδήποτε ενέργεια - κίνηση - συνέλευση κ.τ.λ.,χρειαστεί από εδώ και πέρα, για την επόμενη μέρα του Πανηλειακού μας!
Εμείς ονειρευόμαστε την ομάδα μας όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά χωρίς στήριξη, βοήθεια και συμμετοχή, δε γίνεται τίποτα!
Ένας σύλλογος λέγεται και είναι μεγάλος, από το μέγεθος, το πάθος και την πίστη του κόσμου που τον υποστηρίζει (σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιαδήποτε κατηγορία)! Η θέση τουΠανηλειακού μας είναι σε μεγαλύτερες κατηγορίες! Και μπορεί! Μόνο όμως αν ο λαός του και η περιοχή του, είναι η ΔΥΝΑΜΗ του!"

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου