31/8/12

Εντείνονται οι προπονήσεις-Αύριο με Παναχαική-Ήρθε σέντερ φορ

Mέχρι και τέννις με τα πόδια(!)
περιλαμβάνει το πρόγραμμα προπονήσεων.
    Ιδιαίτερα "χορταστικές" προπονήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων τις τελευταίες μέρες.Ο Σ.Γιαννακόπουλος,μαζί με τους συνεργάτες του,έχουν ανεβάσει το επίπεδο της προετοιμασίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και πολλοί,υπερβάλλοντας βέβαια,παρομοίασαν τις προπονήσεις της ομάδας μας με αυτές ομάδων ευρωπαικού επιπέδου!
    Το κατά πόσο έχουν λειτουργήσει θετικά οι προπονήσεις και γενικότερα η προετοιμασία,θα φανεί,κατά ένα μικρό ποσοστό βέβαια,αύριο στο πρώτο δυνατό φιλικό ματς που θα ''δώσει'' ο Πανηλειακός μας,στο ''Μαρακανά''.Αντίπαλός του θα είναι η Παναχαική,που έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει και πάλι στο πρωτάθλημα της Football League!Το ματς θα ξεκινήσει στις 8.00 μ.μ. και όπως γίνεται αντιληπτό θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων.
Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα ,
ενώ πανηγυρίζει κάποιο από τα 20(!) γκολ
που πέτυχε τη σεζόν 2010-11 με την Καλλιθέα.
    Όσον αφορά τα μεταγραφικά,σήμερα αποκτήσαμε τον 34χρονο πολύ έμπειρο Γιάννη Κατσαρό που αγωνίζεται ως ''9άρι''.Πέρυσι ήταν στον Απόλλωνα Αθηνών,ωστόσο η χρονιά του ήταν η προπέρσινη στην Καλλιθέα,με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 20 τέρματα σε 29 αγώνες.Οπότε αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο πρόβλημα του σκοραρίσματος που μας ταλαιπωρεί χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου