6/9/12

1 γκολ,2 δοκάρια,1 χαμένο πέναλτι και πολλές φάσεις στο φιλικό με τον Παναρκαδικό--Άλλα νέα

         ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-Παναρκαδικός
    Νίκη με 1-0 σημείωσε χθες το απόγευμα η ομάδα μας απέναντι στον Παναρκαδικό,στο φιλικό που διεξήχθη υπό μεγάλη ζέστη στο Δημ.Στάδ.Πύργου.Ο Πανηλειακός ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά,ιδιαίτερα στον ανασταλτικό τομέα,που χθες λειτούργησε σχεδόν άψογα.
    Το φιλμ του αγώνα:
28':Πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια του Σωτηρόπουλου με σουτ που κατέληξε στο δοκάρι
Μόλις έχει πετύχει ο Ζέλιος το γκολ!
35':Διείσδυση του Φράγκου στην αντίπαλη περιοχή και ανατροπή του.Κερδίζει πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος αλλά νικιέται απ'τον αντίπαλο γκολκήπερ
67':Δεύτερο δοκάρι για τον Πανηλειακό σε σουτ του Καραχάλιου μέσα από την περιοχή
71':Κεφαλιά του Ντραγκόλοφ...απομακρύνει ο αμυντικός στη γραμμή
86':Προσπάθεια του Ντραγκόλοφ και γύρισμα στο Ζέλιο ο οποίος με κοντινό σουτ κάνει το 1-0
    Ο Σ.Γιαννακόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής ποδοσφαιριστές:Μπρόκος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός, Μπιταξής, Γκρίλλας, Σαλαπάτας, Ντάλλας, Σωτηρόπουλος, Ζέλιος, Φράγκος, Καραχάλιος, Ντραγκόλοφ, Πέτρου, Νομικός, Σταματέας, Βλαχόπουλος, Κοτσόκολος, Οικονομόπουλος, Αθανασόπουλος.
     Δείτε φάσεις από το ματς εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=mA3gLQZSPvw&feature=player_embedded
        ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-Παναθηναικός
    Το επόμενο φιλικό τεστ της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 6:00 μ.μ. με αντίπαλο τον Παναθηναικό,ο οποίος έρχεται στον Πύργο και με βασικούς και με νέους παίκτες.Όπως και να 'χει δεν παύει να είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος και ένα πολύ σκληρό τεστ δυνάμεων για το φετινό Πανηλειακό.
        Άλλα νέα
    Χθες είχαμε και μια σημαντική εξέλιξη σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών,λόγω της "χουντικής" πρότασης για προσθήκη των Ολ.Βόλου,Ηρακλή και Καβάλας στη Football League!Κρίθηκε λοιπόν,ότι υπάρχει νομικό αδιέξοδο για μια τέτοια κίνηση και τελικώς όπως όλα δείχνουν,τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν σε Α',Β',Γ' Εθνική.Να υπενθυμίσουμε πως αν γινόταν η αύξηση των ομάδων όπως είχε προτείνει ο Ιωαννίδης(υφ.αθλητισμού),τότε ο Πανηλειακός μαζί με τις άλλες δύο ομάδες των μπαράζ,Οικονόμο Τσ. και Ζάκυνθο,θα προσέφευγαν νομικά,διότι σε τέτοια περίπτωση δικαιούνταν αυτοί τις θέσεις στη Football League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου