9/9/12

Πολύ καλός ο Πανηλειακός στο χθεσινό 2-2 με τον Παναθηναικό--Νέο φιλικό σήμερα

    Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε ο Πανηλειακός χθες,στο φιλικό με την πολύ καλή επίσης ομάδα Κ20 του Παναθηναικού.Η ομάδα μας ήταν σε όλη τη διάρκεια του ματς το ''αφεντικό'' στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε σίγουρα τη νίκη.Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν,ο Καραχάλιος στο 14' έπειτα από πολύ ωραία προσωπική του ενέργεια και ο Σταματέας με όμορφο σουτ στο 47' ύστερα από υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Ντάλλα.Πολύ θετικός χθες ήταν και ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος καθώς επίσης και ο επιθετικός Κατσαρός,που αγωνίστηκε για πρώτη φορά και είχε δύο πολύ καλά σουτ για γκολ!
    Ο Πανηλειακός ξεκίνησε με τους:Αθανασόπουλο,Κουλό,Λούγκο,Κολόκα,Κολοβό(41' Σταματέας),Πέτρου,Ζέλιο,Οικονομόπουλο,Καραχάλιο,Βλαχόπουλο και Ντραγκόλοφ.Ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπρόκος,Γκρίλλας,Σαραμαντάς,Μπιταξής,Ντάλλας,Φράγκος,Σαλαπάτας,Κοτσόκολος,Δημόπουλος,Κατσαρός.
    Μετά το τέλος του ματς,ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας,Χρήστος-''φονιάς''-Δημόπουλος,απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του ΠΑΟ-Κ20,Χουάν Ραμόν Ρότσα,για την προσφορά του στον Πανηλειακό(ως παίκτης και προπονητής) και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Τέλος,για σήμερα έχει προγραμματιστεί νέο φιλικό με την Α.Ε.Κεφαλλονιάς,στις 6:00 μ.μ. στο Δημ.Στάδ.Πύργου,προκειμένου να αγωνιστούν όσοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς.
Για έναν ακόμη αγώνα,ο Σ.Γιαννακόπουλος ήταν ιδιαίτερα ''ανήσυχος'' και συνεχώς όρθιος ,δίνοντας οδηγίες στους παίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ:
http://www.youtube.com/watch?v=CFwGdmy0gJ4&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου