27/10/12

Πανηλειακάρα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο!


    Στη δημιουργία γυναικείας ομάδας προχωράει άμεσα ο Πανηλειακός! Όπως σχεδιαζόταν από τους υπεύθυνους του Συλλόγου (είχε γίνει και σχετική δημόσια αναφορά για το επικείμενο σχέδιο, και πρόσφατα, κατά το κάλεσμα εγγραφών στις Ακαδημίες) οι εγγραφές και η συγκρότηση της ομάδας αυτής, ξεκινούν πλέον άμεσα.
    Εκδόθηκε και σχετικό δελτίο Τύπου όπου αναφέρονται τα εξής:
    "Ο Πανηλειακός προχωράει στη δημιουργία τμήματος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου που θα λειτουργεί στις τάξεις του. Η ομάδα αυτή που θα δημιουργηθεί, θα λειτουργεί επίσημα, μετέχοντας και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου που διοργανώνονται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
    Η έδρα λειτουργίας της θα είναι το υπερσύγχρονο και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας, στη Συντριάδα (που μάλιστα θα εγκαινιαστεί με τις νέες εγκαταστάσεις του σε λίγες μέρες).
    Θα είναι διαθέσιμα για τη γυναικεία ομάδα μας, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά αποδυτήρια, γήπεδα με φυσικό και σε πολύ καλή κατάσταση, χλοοτάπητα, γυμναστήριο, ιατρείο, κ.τ.λ.
    Ενώ ακόμα, με βάση το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί (με κριτήριο τις διαθέσιμες ώρες των αθλητριών) θα είναι διαθέσιμη και η χρήση των προβολέων, όποτε χρειάζεται.
    * Οι εγγραφές ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, αφορούν γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, και θα γίνονται:1)Στη Συντριάδα, ώρες από 3.00 το μεσημέρι ως 7.00 το απόγευμα, 
2)στα γραφεία του Πανηλειακού (πρωινές ώρες, οδός Κολοκοτρώνη 1, τηλ. 26210 34649),
3)στον τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων Ακαδημιών του Πανηλειακού και της γυναικείας ομάδας, Θόδωρο Βαγγόπουλο - τηλ. 6977 280804".

πηγή:iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου