7/10/12

Βραδιά για όσκαρ!

    Μια φαντασμαγορική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι τυχεροί βρέθηκαν χθες στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο!Δε θυμόμαστε να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στα όσα χρόνια παρακολουθούμε τον Πανηλειακό.Ήταν μια εκδήλωση ή καλύτερα ένα σόου,τέλεια οργανωμένο....
Το Athens Club ήταν κοντά
σε ακόμη μια ''στιγμή'' της ομάδας!
    Ο κόσμος είχε συρρεύσει από νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης.Το παλιό δημαρχείο είχε μετατραπεί σε πασαρέλα και η μουσική δονούσε την πλατεία της πόλης.Γύρω στις 8.00 μ.μ.,έφθασαν στο χώρο οι Red Boys,μαζί με μια πενταμελή αντιπροσωπεία του Athens Club δίνοντας ''χρώμα'' στο όλο σκηνικό.Το σόου άρχισε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών,αλλά άξιζε τον κόπο.Τα μοντέλα άρχισαν να παρελαύνουν,υπό των ήχο dance ρυθμών και σε κάθε πέρασμά τους εισέπρατταν το χειροκρότημα του Πυργιώτικου λαού!
Οι παίκτες μας με τις φανέλες τους.
    Όταν έληξε αυτό το κομμάτι της εκδήλωσης,ο DJ έβαλε τον ύμνο της ομάδας,τον οποίο τραγούδησε πραγματικά όλος ο κόσμος που παρευρισκόταν,κάτι που φάνηκε να εντυπωσιάζει τους παίκτες και τα μοντέλα.Στη συνέχεια ακολούθησε,η παρουσίαση των παικτών με τους αριθμούς τους και τις φανέλες τους,ενώ οι οπαδοί δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν προτρέποντας όλο το φετινό επιτελείο του Πανηλειακού να ''καθαρίσει'' από νωρίς την υπόθεση άνοδο!
    Η εκδήλωση τελείωσε με βεγγαλικά και συνθήματα,αλλά το γλέντι συνεχίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης που κυριολεκτικά...κοκκίνισε!
Πρέπει να παραδεχτούμε
ότι τους ''πάνε'' τα ερυθρόλευκα!
    Τα υπόλοιπα απ'τη χθεσινή βραδιά απολαύστε τα στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε!
    Υ.Γ.1:Απ'τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση των πανέμορφων μοντέλων με τις εμφανίσεις της ομάδας μας.
    Υ.Γ.2:Το πιο ευχάριστο νέο που μάθαμε χθες,ήταν η επανεμφάνιση του Κυριακίδη,του περσινού άτυχου λόγω τραυματισμού,ο οποίος τελικά αποφάσισε να μείνει στην ομάδα,κάνοντάς μας χαρούμενους,καθώς πέρυσι ήταν απ'τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας.


Ντάβαρης,Δημόπουλος,Γιαννακόπουλος,Τζόρτζεβιτς,Νινιάδης.
Απ'τα μοντέλα που ''έκλεψαν'' την παράσταση χθες βράδυ,
κυρίως λόγω της κόκκινης απόχρωσης στα μαλλιά!


   




























Πολύς κόσμος βρισκόταν και έξω από το χώρο της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου