26/2/13

Σύνορα κλειστά με Μ.Α.Τ. και περιπολικά...για άλλη μια φορά!

    "20 χρόνια κλειστά σύνορα": Μια φράση που,εν τέλει,επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει δικαιωματικά στις εκάστοτε διοικήσεις της ομάδας της καλαμάτας και της αστυνομίας!20 χρόνια μας κλείνετε τα σύνορα,ναι το παραδεχόμαστε...Μας κλείνετε τα σύνορα κύριοι διοικούντες της καλαμάτας και της αστυνομικής διεύθυνσης μεσσηνίας!Είναι ντροπή και δημόσια ξεφτίλα να ζητούν και να παίρνουν εισιτήρια όλοι οι οπαδοί όταν παίζει η ομάδα τους στην καλαμάτα(π.χ. αχαρναϊκοί,κορίνθιοι κ.τ.λ.),πλην ημών(και των προοδευτικάνων),δηλαδή οπαδών με δυναμική και λαό και με τους οποίους οι οπαδοί της καλαμάτας διατηρούν "έχθρα".
    Δε γνωρίζουμε με ακρίβεια ποιό σκεπτικό οδηγεί τους καλαματιανούς σε τέτοια άνανδρη αντιμετώπιση,όταν εμείς δεν έχουμε διστάσει ποτέ να τους δώσουμε εισιτήρια ώστε να έρθουν στον Πύργο.Ακόμα και φέτος που τελικά δεν ήρθαν,η διοίκησή μας είχε δηλώσει επίσημα πως αν έρθουν θα έχουν εισιτήρια και θύρα!
    Επίσης,κάθε άλλο προς τιμήν των οργανωμένων φιλάθλων της καλαμάτας είναι αυτό το γεγονός.Εξαιτίας του ότι επαναλαμβάνεται για πολλά χρόνια η ίδια ιστορία,θα έπρεπε,αν πρεσβεύουν τον αυθεντικό οπαδισμό,να έχουν πάρει οι ίδιοι την πρωτοβουλία(με πράξεις κι όχι με δήθεν δελτία τύπου 3 μέρες πριν τον αγώνα) να μας διαθέσουν εισιτήρια,έστω για μία φορά.
    Η ιστορία αυτή είναι πλέον γνωστή σε όλους.Όταν κάτι επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.Πικρή ή όχι,αυτή είναι η αλήθεια.Οι Πυργιώτες αποτελούν πρόκληση για την καλαμάτα και πάντα,είτε με αστυνομίες είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο,θα αποτρέπεται η "απόβασή" τους στην πρωτεύουσα της μεσσηνίας.

Πέρυσι,όταν οι "κλούβες"των Μ.Α.Τ. έκοψαν το δρόμο στα δύο
και καθήλωσαν τον κόσμο μας
που ταξίδευε με πούλμαν για την καλαμάτα.


Φέτος φρόντισαν να μας "κόψουν" από νωρίς,
για να μην μπούμε καν στον κόπο να ελπίσουμε
ότι μπορούμε να πάμε να δούμε την ομάδα μας από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου