28/5/13

3η χρονιά να μας λείπει...Μη μου χαλάς ό,τι αγαπάω!


Μια βδομάδα νωρίτερα

    Κ.Ντάβαρης: « Ζητώ απ’ όλους στον Πύργο να είμαστε έως το τέλος μία γροθιά και μετά θα κάνουμε τον απολογισμό και θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει…».

Σήμερα…

    Το τέλος του πρωταθλήματος έφτασε κ.Ντάβαρη και μαζί του έφτασε και το τέλος του ονείρου μας…Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο λένε και έτσι συνέβη!
    
    Τα προβλήματα για 2η συνεχή σεζόν ήταν πολλά.Ωστόσο η κοροϊδία και τα ψέματα της διοίκησης ήταν πολλαπλάσια. Κάναμε τα στραβά μάτια 2 χρόνια τώρα(ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ).Αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι μάσκες έπεσαν και οι υπεύθυνοι για την κατάντια της ομάδας μας αποκαλύφθηκαν! Το ποιος ήταν  η πηγή του κακού είναι γνωστό. Ευθύνες βαραίνουν όλους όσους άνηκαν στο «τσίρκο» που φτιάχτηκε φέτος. Η σύγχυση που προκλήθηκε στην ομάδα μας ήταν το κάτι άλλο! Αμαυρώθηκε η ιστορία μας και ο κόσμος μας υπέστη μεγάλες προσβολές απ’τη συμπεριφορά της διοίκησης!
    
    Γιατί πήραμε 35 παίκτες το καλοκαίρι κ.Ντάβαρη ;Μήπως για να γλιτώσουμε το περσινό ρεζιλίκι των μπαράζ στη Ζάκυνθο που κατάντησε η ομάδα μας να παίζει με σέντερ φορ έναν γκολκήπερ; Έτσι θα κάναμε πρωταθλητισμό και φέτος;

    Ήδη απ’το καλοκαίρι είχαν φύγει άτομα απ’τη διοίκηση, που είχαν μπει για να προσφέρουν ανιδιοτελώς. Εκδιώχθηκαν  έμπειροι παίκτες, επειδή είχαν το θάρρος να μιλήσουν «ανοιχτά» για το τι συνέβαινε στην ομάδα. Επίσης εκδιώχθηκε με απαράδεκτο τρόπο ο προπονητής, που ως τότε μας είχε εντός στόχων. Τελικά όλοι έφταιγαν εκτός από έναν!

    Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις φήμες περί παραποιημένων συμβολαίων ,την πληθώρα προσφυγών απ’τους παίκτες ή την ειρωνεία και την κοροϊδία εκ μέρους της διοίκησης ;Να θυμηθούμε τις υποσχέσεις για πληρωμές μισθών κ.τ.λ. που έμειναν στα λόγια ;Ή τις προπονήσεις που ακυρώνονταν τις μέρες των πληρωμών; Το ότι έφευγαν οι παίκτες για διακοπές και δεν είχαν λεφτά να γυρίσουν; Μήπως  να θυμηθούμε εν τέλει το ρεζιλίκι στο ματς με το Φωστήρα, στον Πύργο, που δεν τυπώθηκαν εισιτήρια και καταλήξαμε να παίξουμε σε ένα τόσο κρίσιμο ματς κεκλεισμένων των θυρών; Πού είναι οι μεταγραφές Α’ Εθνικής ;Οι επενδυτές τελικά υπήρχαν ή ήταν κι αυτό ένα καλοστημένο επικοινωνιακό παιχνίδι; Τελικά υπάρχουν χρέη που δημιουργήθηκαν την τελευταία διετία; Κι αν ναι, πόσα; Και για να μην φλυαρούμε,  η διοίκηση ζημιώθηκε απ’την ενασχόλησή της με την ομάδα…ή όχι;

    Η ομάδα πριν δύο χρόνια άνηκε σε επαγγελματική κατηγορία! Σε αντίθεση με τις δηλώσεις της διοίκησης για πρωταθλητισμό και άνοδο, ο Πανηλειακός μας κατέληξε στα ερασιτεχνικά! Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το αύριο στον Πανηλειακό μας. Το μόνο που ξέρουμε είναι με ποιόν δε θα είναι! Ο Πανηλειακός ήταν και πρέπει να είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας. Όπως μας σέβονται οπαδικά(προχτές στον Ταύρο μας χειροκρότησαν φεύγοντας),έτσι απαιτούμε να σέβονται και την ομάδα μας.

    Αφήνουμε πίσω τις μαύρες σελίδες που «γράφτηκαν» στην ιστορία του Πανηλειακού μας τα τελευταία δύο χρόνια και προχωράμε χωρίς «βαρίδια» που μας κρατούσαν στον πάτο! Γυρνάμε σελίδα και «χτίζουμε» τον Πανηλειακό που ονειρευόμαστε. Έναν «υγιή» και έντιμο Πανηλειακό, σε όποια κατηγορία κι αν παίζει!


Υ.Γ.1: Ας ξεκαθαρίσει το τοπίο και από τους γνωστούς σε όλους «παραμυθάδες» και συμφεροντολόγους, που ασχολήθηκαν με την ομάδα και οι οποίοι δε φημίζονταν-φημίζονται για τα Πανηλειακά τους αισθήματα και αναρωτιόμαστε τι ήθελαν εν τέλει!

Υ.Γ.2:Οι δημοσιογράφοι που κουκούλωσαν επίσης όλη αυτή τη σκευωρία δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Κάποιοι απ’αυτούς  ήθελαν να πουν πράγματα αλλά…είχε-είχαν μεριμνήσει και για αυτό! Παρ’όλα αυτά θα έπρεπε ή να γράψουν την πάσα αλήθεια ή τίποτα. Κι όχι να καθοδηγούν την κοινή γνώμη με… πασαλείμματα. Όσοι απ’την άλλη κουκούλωναν εσκεμμένα τα γεγονότα, έννοια τους!

Υ.Γ.3:Στους παίκτες χρεώνουμε τα ότι η μπάλα για αυτούς θα ‘πρεπε να είναι η καψούρα τους. Πέρα από επάγγελμα είναι το χόμπι τους και απαιτούσαμε περισσότερο τσαμπουκά, γιατί τους στηρίξαμε πάρα πολύ, σε κάθε ματς, εντός ή εκτός έδρας! Καταλαβαίνουμε πως όταν είσαι καταρρακωμένος ηθικά και οικονομικά ,μπορεί να μην έχεις διάθεση για προπόνηση κ.τ.λ. ,ωστόσο κάποιες φορές κι αυτοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων(αγωνιστικά και σαν προσωπικότητες ορισμένοι).

Υ.Γ.4:Παράπονο έχουμε κι από τον Σ.Αντωνίου, για την ακρίβεια…ηθικό! Προχθές, μετά το ματς στον Ταύρο δεν ήρθε να μας αποχαιρετήσει στην εξέδρα και ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ …Πολύ περίεργο! Σωτήρη, μόνο ο κόσμος του Πανηλειακού αγαπάει πραγματικά και ανιδιοτελώς την ομάδα …. Θα έπρεπε να το ξέρεις!

Υ.Γ.5: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ!

Υ.Γ.6:Το γήπεδο δε θα μας το «κόψει» κανείς! Γι’αυτό … ΔΡΟΜΟ !!!



Red Boys – Paniliakos Athens Club – Red Youth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου