11/6/13

Nέα ανακοίνωση των κλαμπ του Πανηλειακού κατά Ντάβαρη!

                             
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση που είχαμε δημοσιοποιήσει, αισθανόμαστε την ανάγκη, για το καλό του Πανηλειακού μας, να τοποθετηθούμε εκ νέου στο μείζον ζήτημα της ομάδας μας…το διοικητικό!
    Εδώ και αρκετό καιρό έχουμε λάβει την υπόσχεση απ’τον Κ.Ντάβαρη ότι θα αποχωρήσει απ’το «τιμόνι» της ομάδας μας. Ωστόσο, παρατηρούμε μια συμπεριφορά εκ μέρους του, που μόνο ελεύθερο χώρο δεν αφήνει σε αυτούς που ενδιαφέρονται. «Βγαίνει» κάθε λίγο και λιγάκι στα ΜΜΕ και φλυαρεί δίχως νόημα, καθυστερώντας τις διαδικασίες μεταβίβασης της ομάδας μας!
    Κ.Ντάβαρη περιμένουμε αύριο το πρωί κιόλας να τηρήσεις την κουβέντα που είπες περί αποχώρησής σου από τον Πανηλειακό μας. Δε σου ανατέθηκε ο ρόλος να διαλέξεις τη νέα διοίκηση, ούτε να αποφασίσεις για το μέλλον της ομάδας μας. Το μέλλον του Πανηλειακού μας, μάς ενδιαφέρει να είναι χωρίς εσένα. Τόσο απλά! Όσο χρόνο κι αν προσπαθείς να κερδίσεις ,τα αίσχη  που έχεις δημιουργήσει εδώ και δύο χρόνια δε «σβήνονται», ούτε απαλλάσσεσαι απ’τις ευθύνες σου.   
    Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο θέμα μέσω κάποιας ανακοίνωσης και ο νοών νοείτο!
    Από ‘κει και πέρα , ως οργανωμένοι οπαδοί ,στηρίζουμε την κίνηση των επιχειρηματιών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το νέο διοικητικό σχήμα! Είναι όλοι τους γνωστοί στην κοινωνία του Πύργου. Μπορεί να μην έχουν τα λεφτά για πρωταθλητισμό κ.τ.λ. αλλά είδαμε κι αυτόν-αυτούς που μας έταζαν λαγούς με πετραχήλια. Αυτή τη φορά τουλάχιστον ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε!
    Τα περί συγχώνευσης κ.τ.λ. θα τα εξετάσουμε όταν έρθει η ώρα. Προς το παρόν η ουσία είναι μία και δεν αλλάζει : Στο όποιο «αύριο» του Πανηλειακού μας,δεν έχεις καμία θέση, είτε  άμεσα είτε έμμεσα!
     Θα «χτίσουμε» ξανά ένα «υγιές» σωματείο, διαφορετικό απ’αυτό των δύο τελευταίων χρόνων. Απαιτούμε Γενική Συνέλευση και τις όποιες ΝΟΜΙΜΕΣ διαδικασίες για την αλλαγή στα διοικητικά!

Σ.Φ.ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ(Red Boys,Athens Club,Red Youth)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου