15/9/12

Αύριο στις 7.00 μ.μ. τελικά με Παναιτωλικό-Έργα στο ''Μαρακανά''-Επόμενα φιλικά

    Αφού άλλαξε αρκετές φορές ώρα,εν τέλει ορίστηκε για τις 7.00 μ.μ. το αυριανό δυνατό φιλικό με την ομάδα του Αγρινίου.Υπάρχουν βέβαια κάποιοι γενικότεροι προβληματισμοί για το ματς αυτό,όπως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου,η οποία λόγω καιρικών συνθηκών αλλά και λόγω του Ηλειακού Σούπερ Καπ που θα γίνει σήμερα στο στάδιο,ίσως επιβαρυνθεί.Για το συγκεκριμένο ματς,δυστυχώς δεν υπολογίζονται οι Καραχάλιος,Ντραγκόλοφ,Βλαχόπουλος,Μπιταξής και ίσως ούτε κι ο Ντάλλας(προβλήματα μικροτραυματισμών).
    Εν τω μεταξύ,το Δημ.Στάδ.Πύργου αναμένεται να κλείσει από τη Δευτέρα και για ένα μήνα περίπου,καθώς ο Δήμος Πύργου διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του χλοοτάπητα,των αποδυτηρίων,των κερκίδων κ.τ.λ. .Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην μείνουν στα λόγια οι υποσχέσεις του Δήμου!
    Εκτός απ'το αυριανό ματς,άλλα τρία φιλικά έχουν κλειστεί έως το τέλος του μήνα.Την προσεχή Τετάρτη με την Α.Ε.Μεσολογγίου στον Πύργο,την Τετάρτη 26/9 με την Αχαική,επίσης στον Πύργο και στις 29/9 με τη Δόξα,στη Νέα Μανωλάδα.Τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στον Πύργο,για τον λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω,θα διεξαχθούν είτε στη Συντριάδα είτε στο Λαμπέτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου