19/11/12

H oικονομική κρίση ''χτύπησε'' και το blog μας!(Επανήλθαμε μετά από 1μιση βδομάδα απουσίας,έτοιμοι για ενημέρωση)

    Θύμα της οικονομικής κρίσης ''έπεσε'' και το PaniliakosAthensClub.blogspot.com!Μας ''έκοψαν'',για ευνόητους λόγους,το ίντερνετ κι έτσι για περίπου μιάμιση εβδομάδα μείναμε μακριά σας!Τέλος καλό,όλα καλά όμως!
Μόλις έχουν μπει στην κερκίδα τους κάποια μέλη του Athens Club
κι έχουν ξεκινήσει το τραγούδι.
    Στο διάστημα που ήμασταν ''εκτός λειτουργίας'',μεσολάβησε η βαριά ήττα με σκορ 3-1 απ'τον Αχαρναικό,στο Μενίδι!Ένα ματς που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς,καθώς προηγηθήκαμε  πολύ νωρίς με σουτ του Κουλού.Ωστόσο,πληρώσαμε την αστοχία μας σε πολλές φάσεις και χωρίς να δείξει κάτι ιδιαίτερο ο Αχαρναικός,πήρε σχετικά εύκολα το ματς,που έδειχνε να μας ανήκει.Είναι περιττό να πούμε ότι το Athens Club,με 35 περίπου μέλη του βρέθηκαν στο Μενίδι και φώναξαν για την ομάδα!
    Όπως ήταν λογικό,μετά το ματς αυτό άρχισαν πολλές γκρίνιες.Κι όχι μόνο απ'τον κόσμο,όπως ίσως θα υποθέσετε,αλλά κι από το εσωτερικό της ομάδας.Συνέπεια όλων αυτών ήταν οι αποχωρήσεις του στόπερ Δήμου Κολοβού και του μέσου Σωκράτη Πέτρου,βασικών στελεχών της ομάδας μέχρι πρότινος!Οι λόγοι ποτέ δε θα γίνουν σαφείς,καθώς κάθε πλευρά προβάλλει άλλη άποψη.Το μόνο σίγουρο είναι πως μάλλον η διοίκηση δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με αυτούς τους παίκτες και γι'αυτό δεν έγινε και καμία υποχώρηση από καμία εκ των δύο πλευρών προκειμένου να γεφυρωθεί το όποιο χάσμα είχε δημιουργηθεί.Κι όλα αυτά,σχεδόν μια βδομάδα πριν το οριακό ματς με τη Γλυφάδα(στον Πύργο).Ένα ματς ζωής ή θανάτου για Σ.Γιαννακόπουλος,Κ,Ντάβαρη,παίκτες κ.λ.π.
    Στα πλαίσια του γενικότερου ''κακού'' κλίματος που επικρατούσε,ο Σ.Φ.Πανηλειακού εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης προς την ομάδα,θέλοντας να τονώσει το ηθικό όλων!Αναλυτικά:"Ως Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού θέλουμε να εκφράσουμε την ακλόνητη συμπαράσταση και στήριξη μας, τόσο στο πρόσωπο του προπονητή Στέλιου Γιαννακόπουλου, και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ, όσο και στο σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.
Ως νέοι, είτε εργαζόμενοι ή και άνεργοι, βιώνουμε την ίδια τραγική οικονομική κατάσταση και είμαστε σε θέση να "νιώσουμε" δυστυχώς πολύ καλά, τι βιώνει στην καθημερινότητα του κι ο κάθε ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού.
Πιστεύουμε στις δυνάμεις σας και το ταλέντο σας, και είμαστε σίγουροι ότι τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, είναι απλά θέμα ατυχίας και κακών συγκυριών.
Έχουμε την πεποίθηση ότι θα συνεχίσετε να δίνετε το 100% των δυνάμεων σας για την άμεση αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας. Αρχής γενομένης από το σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Α.Ο. Γλυφάδας, στο οποίο εμείς θα είμαστε και πάλι στο πλευρό σας, καλώντας ταυτόχρονα όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να κάνει το ίδιο!
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στα εύκολα, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ στα δύσκολα!"
     Όσον αφορά τη χθεσινή μεγάλη νίκη,με 4-1,απέναντι στη Γλυφάδα,θα φτιαχτεί νέο άρθρο εντός λίγων λεπτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου