28/9/13

Ήταν ''διπλό'' με τα όλα του!(Βύζας Μ.-ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:1-2)

    Απ'το 1999 είχε να πάρει διπλό ο Πανηλειακός σε πρεμιέρα πρωταθλήματος και μάλιστα με το ίδιο σκορ.Τότε ήταν ο Πανιώνιος για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής(σημερινή Superleague)...χθες ήταν ο Βύζας Μεγάρων για το πρωτάθλημα της Football League.
    Με δύο γκολ,των Κωνσταντινίδη και Καλαϊτζίδη στο πρώτο ημίχρονο,ο Πανηλειακός μας κατάφερε να πάρει ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο,που ίσως φανεί καθοριστικό στην πορεία του πρωταθλήματος και φυσικά θα αποκτήσει ξεχωριστή αξία, αν συνδυαστεί με νίκες στα δύο επερχόμενα ματς στον Πύργο(με Γλυφάδα και Αστ.Μαγούλας)!
    Η ομάδα έδειξε ένα άλλο πρόσωπο απ'αυτό που μας είχε συνηθίσει στα φιλικά και στον αγώνα κυπέλλου.Έδειξε κυρίως σοβαρότητα και πάθος για τη νίκη.Το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν ένας μονόλογος της ομάδας μας.Αναμφισβήτητα, δεν μιλάει κανείς για την τέλεια ομάδα.Θέλουμε σίγουρα βελτιώσεις σε πολλά πράγματα,αλλά σαν αρχή ήταν ικανοποιητικό το συνολικό αποτέλεσμα.
    Στο πλευρό των παικτών και όλου του τιμ της ομάδας,βρέθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ καμιά 100άρα φανατικοί Athensclub-ίτες και Red Boys και η μάχη της κερκίδας ήταν για άλλη μια φορά παράσταση για ένα ρόλο!Συγχαρητήρια σε όλους για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς!
    Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα,ήταν τα εν κινήσει πανηγύρια των φιλάθλων μας στο 1ο γκολ,το οποίο μπήκε στα "πολύ" πρώτα λεπτά του αγώνα.Εκείνη την ώρα έμπαινε στο γήπεδο ο κύριος όγκος των ερυθρόλευκων οπαδών απ'την μία και μοναδική κοινή είσοδο!Μόνο στην Ελλάδα αυτά!
    Καλή συνέχεια στην ομάδα μας.Κάτω τα κεφάλια και προχωράμε.
    ***Λυπούμαστε πολύ για τη βλάβη που συνέβη σε ένα απ'τα αυτοκίνητα που ερχόταν από Πύργο ,γεμάτο Red Boys και για όλη την ταλαιπωρία που υπέστησαν τα αδέρφια μας!Καλούμε το σύνολο των οπαδών μας,να συνεισφέρει όπως μπορεί ο καθένας,ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά!Είμαστε μια οικογένεια,μην το ξεχνάμε αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου