13/10/13

Από την κορυφή έχουμε...Καλλι-θέα!

 
Το 3 στα 3 είναι γεγονός για την Πανηλειακάρα μας!Νικώντας θεούς και δαίμονες , κατάφερε την ύστατη στιγμή να ''κλέψει'' τους 3 πόντους και να πετύχει την 3η σερί νίκη της , σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.Θύμα αυτή τη φορά ήταν ο Αστέρας Μαγούλας , μια ομάδα που πιο πολύ ''μιλάει'' παρά παίζει μπάλα!
    Η νίκη αυτή , έφτασε πολύ αγχωτικά και εν μέρει ανέλπιστα,ύστερα από την αποβολή του Λιόση στο 40ό λεπτό , που ανάγκασε τον Πανηλειακό να συνεχίσει να παίζει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.Ωστόσο , ο κόσμος μας , που έδειξε ότι είναι παρών (2000 άτομα) , αποτέλεσε το στήριγμα των παικτών.Οι παίκτες το πίστεψαν , το πάλεψαν και δικαιώθηκαν στο 90φεύγα όταν ο Μπιτάνγκ εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο Χαλούλος ''κάρφωσε'' με κεφαλιά ,στέλντοντας τους απανταχού Πυργιώτες στον έβδομο ουρανό.
   Το επόμενο ματς της ομάδας μας είναι εκτός έδρας με αντίπαλο την ισχυρή Καλλιθέα , που σε αυτή την αγωνιστική απέσπασε το "Χ" από τον επίσης ισχυρό Ολ.Βόλου , στο Βόλο .Το ματς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 21/10 , στο γήπεδο Ελ Πάσο.Με πρωτοστάτες τους Athensclub-ίτες , ο Πανηλειακός μας για ένα ακόμη ματς θα μπορέσει να στηριχτεί στον κόσμο του και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο πιο δύσκολο ως τώρα ματς.Η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί μες στη βδομάδα.Φήμες λένε για 6μ.μ. ή 8 μ.μ. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου